Mobiliteitscenario's

I. Volg 'n tou en sleep

Om 'n ry of 'n tou te kan volg, is 'n tipiese alledaagse scenario en is die gebruik van die wit kierie of gidshond beperk vanweë ruimte en sosiale strukture.
In hierdie scenario pas die gebruiker albei tegnieke toe om te weet wanneer iemand voor in 'n tou vorentoe stap.
Die Sunu Band kan toegepas word op die sleeptegniek om die gebruiker te help om die persoon wat hy volg te 'spoor'.

 

II. Die gebruik van Sunu Band as u met 'n sigbare gids reis

Die Sunu Band kan gebruik word om reis aan te vul met 'n sienende gids. Dra Sunu Band in die teenoorgestelde hand waar die gids is, en die sonar na buite toe rig - kan die gebruiker bewus word van 'n gebied wat moontlik nie deur die gids beskerm kan word nie. Soos soms, sien gidse gidse verkeerd die opening, ens., En vergeet dat hulle vir twee reis.
Die gebruik van Sunu Band In hierdie scenario kan die gebruiker bewus bly en aanpassings maak terwyl hy met die gids reis

III. Loop parallel met mure en oppervlaktes 

Die Sunu Band kan gebruikers help om op koers te bly, veral as hulle in 'n gang of gang loop. Deur die sonar na een van die gangmure te rig, kan die gebruiker hul posisie ten opsigte van die mure in die gang waarneem en loop sonder om na weerskante van die gang te beweeg.

IV. Hoeke, gange, gangetjies en kruisings

Sunu Band kan 'n gebruiker help om hoeke en kruisings binne binne-ruimtes te identifiseer. 'N Hoek of aansluiting in die gang kan maklik opgespoor word deur 'n onmiddellike verandering in die vibrasie-terugvoer te voel.
Gebruikers kan hierdie scenario's tuis, op kantoor of in die gange van 'n supermark of winkel teëkom.

V. Deure en drempels

Gebruik Sunu band om gapings, openinge of drempels binne binnenshuise ruimtes te identifiseer. Die gebruiker kan bevestig dat hulle by 'n deur- of kamerdrempel is deur 'n verandering in die vibrasie-terugvoer te voel. Terwyl die gebruiker skandeer, verander die trillings-terugvoer van konstante of matige pulse na geen vibrasie-pulse nie, wat die muur se drempel tot die opening aandui.
Gebruikers kan hierdie scenario teëkom wanneer hulle geboue betree wat outomatiese deure gebruik, soos winkels, ens. Gebruikers kan hierdie vaardigheid toepas om hulle te help om die binne-ruimte van 'n onbekende plek te bepaal.

VI. Gom plekke te ken

Sunu Band kan gebruikers help om selfs meer vertroud en gemaklik te raak met bekende en semi-bekende plekke binne en buite. Deur die bogenoemde tegnieke toe te pas, kan die Sunu Band kan gebiede 'in kaart bring' soos 'n sypaadjie met bome, bosse, heinings, geparkeerde motors, wegwysers, asblikke en ander hindernisse.
Sunu Band kan ook gebruik word om meer vertroud te raak met binnenshuise ruimtes soos kantoorruimtes, winkelsentrums, skole, biblioteke, kerke, byeenkomste, ens.

VII. Skandeertegniek met die witriet

Die skanderingstegniek verbreed die bewussynsone; As u byvoorbeeld op die sypaadjie loop, kan u vee of skandeer Sunu Band op dieselfde manier skandeer of vee jy met die wit kierie.

Dit word aanbeveel dat gebruikers die riet en die vee vee Sunu Band op dieselfde manier. Op die manier bied die kierie opsporing op die vloervlak, terwyl die Sunu Band bied bewustheid bo die middellyf.

VIII. Opsporing van oorhoofse of hoofvlak hindernisse

Sunu Band komplimenteer die boonste beskermende tegniek deur die opsporing van voorwerpe op kopvlak, soos boomtakke, steierwerk of uitstaande voorwerpe; dit kan bereik word deur:

  1. Deur die hand effens te lig, rig die gebruiker die sonarsensor nou opwaarts en is dit dus in staat om enige voorwerp op die vlak van sy gesig en kop op te spoor.  
  2. Bring die hand met die Sunu Band tot op die borsvlak en die handpalm teen die bors; dit stel die sonar sensor se posisie reg sodat dit na bo wys.

IX. Oriëntering na kardinale aanwysings

Deur die Sunu Band vir die mobiele app, kan gebruikers gebruik maak van die navigasie-funksies op die Sunu Band.
Een van die maklikste funksies om te gebruik is die Sunu Band Kompas; dit verander die gebruiker se hand in die kompasnaald, sodat gebruikers kan uitvind in watter rigting hy gaan deur bloot die hand wat die dra dra op te lig en te wys Sunu Band.

Hierdie funksie benodig wel die Sunu Band om met die slimfoon gekoppel te word en gekalibreer te word. Kalibrasie duur slegs 'n paar minute en moet, sodra dit voltooi is, slegs sporadies gedoen word. Die gebruiker kan die kompas aktiveer deur die hoofmenu van programme op die Sunu Band en kies die kompasfunksie.
Deur die toepaslike tegniek te volg, kan die gebruiker hul reisrigting baie vinnig meet en terugkeer na die hindernisopsporingsmodus.