Vind plekke in die buurt met Sunu Bandse navigasie-app

Die Place Finder-app is 'n manier om die manier te vind om verskillende plekke in u omgewing te verken en te bekom. U kan verskillende kategorieë plekke met hierdie app en wat daar naby is, verken. Dit sluit in metro-stasies, restaurante, winkels, kafees, winkelsentrums, banke, kitsbanke, ens. U kan binne die mobiele app kies watter plekke u wil weet.

Plek Finder laat jou toe om uit die Sunu Band verskillende kategorieë plekke rondom u en ontvang begeleide, intydse aanwysings om die gewenste plek te bereik. Leiding word aangebied via stem via u mobiele toestel. Die voordeel van hierdie nuwe funksie in vergelyking met ander GPS-apps is dat ons ons omgewing met behulp van die Sunu Banden presies te weet in watter rigting die verskillende plekke binne ons omgewing is en waar hulle geleë is. Die kombinasie van spraakopdragte en haptiese terugvoering bied aanwysings in die regte tyd wat u wys na watter rigting u moet stap.  

Maak asseblief seker dat u die volgende gereed het voordat u die Plek Finder gebruik:

  1. Maak seker dat jy die Sunu Band, soos voorheen verduidelik.
  2. Skakel Sunu-stemdiens aan.
  3. Maak seker dat die GPS-ligging op jou selfoon geaktiveer is. 
  4. Laat toestemming toe dat Sunu App te alle tye toegang tot die ligging het. Die rede hiervoor is dat ons gewoonlik die telefoon toegesluit en in 'n sak gestoor het terwyl ons deur die headset na die navigasie-instruksies luister. As ons slegs lokaliseringspermitte gee wanneer die toepassing in gebruik is, as die skerm afgeskakel is, kan ons nie meer die elemente wat rondom ons is met die Place Finder ondersoek nie.

Stap 1: Druk twee keer op die tuisknop op die Sunu Band om die menu oop te maak en op die raakpaneel te vee om die Place Finder-app te kies. Tik daarna dubbelklik om Place Finder te open.

Pro Wenk:  Dubbelklik op die Navigasie-knop om die Place Finder direk oop te maak.

1. Verken plekke in die omgewing:

Sodra u Finder oopmaak, kan u nabygeleë plekke begin verken. 

Stap 1: Sleep op die raakpaneel om tussen die beskikbare kategorieë te navigeer. Spraakdiens kan onmiddellik die name van plekke in die omgewing wat binne 'n bepaalde kategorie val, bekend maak. 

Stap 2: U kan plekke verken deur u onderarm op te lig, net soos wat u sou doen wanneer u die kompas gebruik, en in die rigting wys waarin u wil verken. Place Finder sal plekke identifiseer wat binne 'n gegewe afstand / omvang rondom u is. U kan die reeks binne die Sunu-app aanpas.

2. Navigeer met 'n plek-vinder

Om navigasie-aanwysings na 'n interessante plek te kry. 

Stap 1: Tik dubbel op die raakpaneel om navigasie te begin. 

Stap 2: Bevestig die keuse deur weer op die raakpaneel te tik. U sal klankaanwysings na die interessante plek ontvang.

Stap 3:  Sunu Voice gee eers 'n beskrywing of 'n 'stap vir stap' van die pad wat ons moet volg. Lig jou onderarm op, net soos jy die kompas gebruik. U sal 'n konstante trilling aanvoel om die pad aan te dui.

Stap 4: Tydens die toer word u mondelings gelei deur die strate waarheen u moet gaan. Dit word natuurlik deur ons slimfoon gehoor, so die ideale ding is om koptelefoon te dra (verkieslik beengeleiding sodat ons ore vry is en die mondelinge instruksies kan hoor sonder om die detail van ander geluide te verloor wat ons oriëntasie kan help). Lig weer jou onderarm op om te weet in watter rigting om voort te gaan. Sunu Band sal voortdurend vibreer in die rigting waarin ons moet aanhou loop.

Pro Wenk: Dit is belangrik om te besef en bewus te wees daarvan dat dit nie in 'n reguit lyn vibreer in die rigting waarin ons gaan nie, maar in die rigting moet ons deur die verskillende strate ry om na daardie plek te kom. Die verskil tussen navigasie- en verkenningsmodus is dat wanneer ons die plekke rondom ons verken, die armband vir ons sê in watter rigting hierdie element in 'n reguit lyn geleë is, sonder om rekening te hou met die pad wat ons moet volg. In die navigasiemodus dui dit aanwysings aan, met inagneming van die strate wat ons moet stap om ons bestemming te bereik. 

3. Verlaat die navigasiemodus of die plekopsporing

U kan die navigasiemodus te eniger tyd verlaat. Tik en hou jou vinger op die raakpaneel om uit te gaan. Spraakdiens sal aankondig dat die navigasie voltooi is. Druk die Tuisknoppie om die Place Finder te verlaat.