Finde steder i nærheden med Sunu Band's navigationsapp

Place Finder-appen er et vejfindingsværktøj, der giver dig mulighed for at udforske og få adgang til forskellige steder, der er i din nærhed. Du kan udforske forskellige kategorier af steder med denne app, og hvad der er i nærheden. Disse inkluderer metrostationer, restauranter, butikker, caféer, indkøbscentre, banker, hæveautomater osv. Du kan vælge, hvilken kategori af steder du vil vide om inden for mobilappen.

Sted Finder giver dig mulighed for at vælge fra Sunu Band forskellige kategorier af steder, der er omkring dig og modtager guidede realtidsvejledninger for at nå det ønskede sted. Vejledning tilbydes via tale via din mobile enhed. Fordelen ved denne nye funktion sammenlignet med andre GPS-apps er, at vi kan udforske vores miljø ved hjælp af Sunu Bandved at vide præcist i hvilken retning de forskellige steder er i vores omgivelser og hvor de er placeret. Kombinationen af ​​stemmemeddelelser og haptisk feedback giver returret i realtid, der fortæller dig, hvilken retning du skal gå til.  

Sørg for at du har følgende klar, før du bruger Place Finder:

  1. Sørg for, at du har kalibreret Sunu Bandsom tidligere forklaret.
  2. Tænd for Sunu Voice Service.
  3. Sørg for, at GPS-placering er aktiveret på din mobiltelefon. 
  4. Giv tilladelse til Sunu App at få adgang til placeringen på alle tidspunkter. Årsagen til dette er, at vi normalt bærer telefonen låst og opbevaret i en lomme, mens vi lytter til navigationsinstruktionerne gennem et headset. Hvis vi kun giver lokaliseringstilladelser, når applikationen er i brug, når skærmen er slået fra, kan vi ikke længere udforske efterforskningen af ​​de elementer, der er omkring os med Place Finder.

Trin 1: Tryk to gange på Hjem-knappen på Sunu Band for at åbne menuen og stryg på pegefeltet for at vælge Place Finder-app. Dobbeltklik derefter på for at åbne Place Finder.

Pro Tip:  Dobbeltklik på Navigering-knappen for at åbne Place Finder direkte.

1. Udforsk steder i nærheden:

Du kan begynde at udforske steder i nærheden, så snart du åbner Finder. 

Trin 1: Stryg på berøringspladen for at navigere mellem de tilgængelige kategorier. Taletjeneste kan straks begynde at annoncere navnene på steder i nærheden, der er inden for en given kategori. 

Trin 2: Du kan udforske steder ved at hæve underarmen, ligesom du ville gøre, når du bruger kompasset og pege i den retning, du vil udforske. Sted Finder identificerer steder, der er inden for en given afstand / rækkevidde omkring dig. Du kan justere området inden for Sunu-appen.

2. Navigering med sted Finder

Sådan får du navigationsvejledning til et interessepunkt. 

Trin 1: Tryk to gange på pegefeltet for at starte navigation. 

Trin 2: Bekræft valget ved at dobbelttappe igen på pegefeltet. Du modtager lydvejledninger til det interessante sted.

Trin 3:  Sunu Voice giver først en beskrivelse eller en "trin for trin" af den vej, vi skal følge. Løft underarmen, på samme måde som du bruger kompasset. Du vil føle en konstant vibration for at indikere den vej at følge.

Trin 4: Under turen bliver du mundtligt ført gennem de gader, du skal gå til. Selvfølgelig høres dette via vores smartphone, så det ideelle er at bære hovedtelefoner (helst knogledning, så vores ører er frie, og vi kan høre de verbale instruktioner uden at miste detaljerne i andre lyde, der kan hjælpe vores orientering). Løft underarmen igen for at vide, i hvilken retning du skal fortsætte med at køre. Sunu Band vil vibrere kontinuerligt i den retning, hvor vi skal fortsætte med at gå.

Pro Tip: Det er vigtigt at genkende og være opmærksom på, at den ikke vibrerer i en lige linje mod den retning, vi kører i, men i retning, er vi nødt til at tage gennem de forskellige gader for at nå dette sted. Forskellen mellem navigations- og udforskningstilstand er, at når vi udforsker de steder, der er omkring os, fortæller armbåndet os, i hvilken retning dette element ligger i en lige linje, uden at tage hensyn til den sti, vi skal følge. I navigationsfunktion viser det derefter retninger, der tager højde for de gader, vi er nødt til at gå for at nå vores destination. 

3. Gå ud af navigationstilstand eller sted Finder

Du kan når som helst forlade navigationsfunktion. For at afslutte skal du blot trykke og holde fingeren på pegefeltet. Taletjeneste meddeler, at navigationen er afsluttet. Tryk på Hjemknappen for at forlade Place Finder.