Läheisten paikkojen etsiminen Sunu Bandnavigointisovelluksen

Place Finder -sovellus on reitinmääritystyökalu, jonka avulla voit tutkia ja käyttää erilaisia ​​lähelläsi olevia paikkoja. Voit tutkia eri luokkien paikkoja tämän sovelluksen ja sen läheisyydessä olevan kanssa. Näitä ovat metroasemat, ravintolat, kaupat, kahvilat, ostoskeskukset, pankit, pankkiautomaatit jne. Voit valita mobiilisovelluksesta minkä luokan paikkoja haluat tietää.

Place Finder -toiminnon avulla voit valita Sunu Band eri luokkien paikkoja, jotka ovat ympärilläsi ja vastaanottavat opastettuja, reaaliaikaisia ​​ohjeita halutun sijainnin saavuttamiseksi. Ohjausta tarjotaan äänen kautta mobiililaitteesi kautta. Tämän uuden toiminnon etuna verrattuna muihin GPS-sovelluksiin on, että voimme tutkia ympäristöämme käyttämällä Sunu Band, tietäen tarkalleen mihin suuntaan eri paikat sijaitsevat ympäristössämme ja missä ne sijaitsevat. Äänikehotteiden ja haptisen palautteen yhdistelmä tarjoaa reaaliaikaisia ​​ohjeita, jotka kertovat mihin suuntaan kävellä.  

Huolehdi siitä, että sinulla on seuraava valmiina ennen Place Finderin käyttöä:

  1. Varmista, että olet kalibroinut Sunu Band, kuten aiemmin selitettiin.
  2. Kytke Sunu Voice Service päälle.
  3. Varmista, että GPS-sijainti on otettu käyttöön matkapuhelimessasi. 
  4. Salli Sunu-sovelluksen käyttöoikeus sijaintiin jatkuvasti. Syynä tähän on se, että kuljetamme puhelinta yleensä lukittuna ja taskuun tallennettuna kuuntelemalla navigointiohjeita kuulokkeiden kautta. Jos annamme lokalisointiluvan vain sovelluksen ollessa käytössä, kun näyttö on kytketty pois päältä, emme voi enää tutkia ympärillämme olevia elementtejä Place Finderilla.

Vaihe 1: Paina kahdesti Home-painiketta Sunu Band avataksesi valikon ja pyyhkäisemällä kosketuslevyllä, valitse Place Finder App. Seuraavaksi kaksoisnapauta avataksesi Place Finder.

Pro Vihje:  Kaksoisnapsauta navigointipainiketta avataksesi paikannimen suoraan.

1. Läheisten paikkojen tutkiminen:

Voit alkaa tutkia lähellä olevia paikkoja heti, kun avaat Finderin. 

Vaihe 1: Pyyhkäise kosketuslevyllä navigoidaksesi käytettävissä olevien luokkien välillä. Äänipalvelut voivat heti alkaa ilmoittaa tiettyyn luokkaan kuuluvien lähellä olevien paikkojen nimet. 

Vaihe 2: Voit tutkia paikkoja nostamalla käsivartta, aivan kuten kompassin käyttäessäsi, ja osoittamalla suuntaan, johon haluat tutkia. Place Finder tunnistaa paikat, jotka ovat tietyn etäisyyden / alueen sisällä ympärilläsi. Voit säätää aluetta Sunu App -sovelluksen avulla.

2. Navigointi Place Finderilla

Saadaksesi navigointiohjeet kiinnostavaan paikkaan. 

Vaihe 1: Kaksoisnapauta kosketuslevyä aloittaaksesi navigoinnin. 

Vaihe 2: Vahvista valinta kaksoisnapauttamalla uudelleen kosketuslevyä. Saat ääniohjeet kiinnostavaan paikkaan.

Vaihe 3:  Sunu Voice antaa ensin kuvauksen tai "askel askeleelta" polun, jota meidän on noudatettava. Nosta kyynärvarsi samalla tavalla kuin kompassi. Tunnet jatkuvan värähtelyn osoittamaan sitä polkua.

Vaihe 4: Kiertueen aikana opastetaan suullisesti kaduilla, joille sinun on mentävä. Tietysti tämä kuullaan älypuhelimesi kautta, joten ihanteellinen asia on käyttää kuulokkeita (mieluiten luunjohtavuus niin, että korvamme ovat vapaat ja voimme kuulla sanalliset ohjeet menettämättä yksityiskohtia muista äänistä, jotka voivat auttaa suuntautumistamme). Nosta käsivarsiasi uudelleen tietääksesi mihin suuntaan jatkaa suuntaa. Sunu Band värisee jatkuvasti suuntaan, johon meidän on jatkettava kävelyä.

Pro Vihje: On tärkeää tunnistaa ja olla tietoinen siitä, että se ei värise suorassa suunnassa kohti suuntaan, johon olemme menossa, vaan suuntaan, joka meidän on kuljettava eri kadujen läpi päästäksemme kyseiseen paikkaan. Ero navigointitilassa ja tutkimustilassa on siinä, että tutkiessamme ympärillämme olevia paikkoja rannekoru kertoo meille suunnan, johon tämä elementti sijaitsee suorassa linjassa ottamatta huomioon polkua, jota meidän on kuljettava. Navigointitilassa se osoittaa sitten ajo-ohjeet ottaen huomioon kadut, jotka meidän on kuljettava päästäksemme määränpäähän. 

3. Poistu navigointitilasta tai paikanhakijasta

Voit poistua navigointitilasta milloin tahansa. Poistu napauttamalla ja pitämällä sormea ​​kosketuslevyllä. Äänipalvelu ilmoittaa navigoinnin päättyneen. paina Home-painike poistua paikanhakijasta.