Kuinka käyttää Sunu Band

Toiminta Sunu Band

Löydetään kaikki Sunu Band osat, jotka sinun on tiedettävä aloittaaksesi Sunu Band. Laitteen käyttöliittymä koostuu kahdesta painikkeesta ja kosketuslevystä. Painikkeilla pääset käyttämään Sunu Band, ja kosketuslevyn avulla voit selata vaihtoehtoja ja tehdä valintasi. 

Toisella puolella olevia painikkeita kutsutaan "Kotipainike" ja "Navigoi painike". Koti-painike on lähin painike karkealla kaikuanturille. Sen sijaan navigointipainike asettuu kauas anturista ja sillä on tasainen rakenne.

Mennään kosketuslevyn yli; se on tasainen pinta, jonka tunnet, kun laitat sormesi laitteen päälle. Voit pyyhkäistä sormellasi sivulta toiselle selataksesi sovelluksia, tai voit kaksoisnapauttaa sitä hyväksyäksesi ja valitaksesi vaihtoehdon milloin tahansa.

Koti-painikkeen toiminnot

 1. Paina Koti-painiketta herättääksesi Sunu Band tai lopeta / pysäytä sovellus milloin tahansa. 
 2. Avaa valikko painamalla sitä kahdesti. valikossa voit valita ja avata minkä tahansa käytettävissä olevan ominaisuuden Sunu Band. 
 3. Voit myös painaa sitä pitkään käynnistääksesi pillin puhelimessasi. tätä ilmoitusta kutsutaan puhelimen etsinnäksi.

Navigoi painikkeen toiminnoissa

 1. Aloita esteen tunnistus painamalla Navigoi-painiketta. 
 2. Kaksoisnapsauttamalla sitä pääset Missä olen -ominaisuuteen ja kuulet nykyisen sijainnin. Voit vaihtaa sen suosikkisovellukseksi Sunu-sovelluksen asetusten avulla. 
 3. Kun pidät tätä painiketta painettuna, voit kytkeä puhepalvelut päälle / pois päältä.

Kosketuslevyn toiminnot

 1. Vaihda tilasta toiseen esteen havaitsemisessa tai selaamalla valikkovaihtoehtoja.
 2. Kaksoisvälilehti valinnan tekemiseen, kun olet valikossa tai tiedät akun varaustason. 
 3. Hanki aika:
  1. Pyyhkäise kohti anturia lukeaksesi tunnit.
  2. Pyyhkäise pois anturista lukeaksesi minuutit.

 Nopean yhteenvedon saamiseksi sinun tarvitsee vain muistaa: kun käytät painikkeita toisella puolella, Napsauta, kaksoisnapsauta ja pidä painikkeita painettuna; tai, pyyhkäise ja napauta kosketuslevyä.

Pikaopas

Pika-aloitusopas on toiminto, joka auttaa sinua vuorovaikutteisesti ymmärtämään laitteen käyttöä selkeiden ohjeiden avulla puhepalvelun kautta. Pikaopas alkaa oletusarvoisesti, kun pariliitos muodostetaan ensimmäisen kerran Sunu Band älypuhelimeesi tai voit aloittaa sen Käynnistä pikaopas-painikkeella My Sunu Band Tab.
Voit sulkea tämän toiminnon napauttamalla Stop Quickstart Guide.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja kulumisesta Sunu Band.