Mikä on Sunu Band

- Sunu Band on sokeiden ja näkövammaisten liikkumisapu, joka on suunniteltu havaitsemaan ylävartalon esteet, erityisesti alue, jota valkoinen keppi tai opaskoira luonteensa kaipaa. Sen mukana tulee Sunu-sovellus iOS: lle ja Androidille, joka antaa sinulle pääsyn useisiin ominaisuuksiin, kuten GPS-navigointi, kompassi, missä olen ja muut.

Kehittää itsenäisyyttäsi lisäämällä tietoisuuttasi ja neuvomalla esteistä korkealla kulkiessasi ohi.

Sunu Band tärisee heti, kun löytää esine matkalla; värähtelyt muuttuvat tasaisemmiksi tullessasi lähemmäksi edessä olevaa estettä. Pulssit säätyvät reaaliajassa ilmoittamaan etäisyydestä sinun ja havaitun kohteen välillä.

Sunu Band mukana tulee kaksi esiasetusta, sisä- ja ulkotilat; jokainen esiasetus auttaa sinua kiertämään esteitä riippuen tarvitsemastasi alueesta tietyllä hetkellä. Sitä paitsi, Sunu Band avulla voit sopeutua itse vierailemaasi paikkaan.

Napsauta tätä jatkaaksesi seuraavaan oppaasemme Mitä laatikon sisällä on.