Uw opladen Sunu Band

Je moet de Sunu Band voordat u het voor de eerste keer gebruikt. Een micro-USB-naar-USB-kabel wordt meegeleverd in de doos. We raden u aan uw apparaat minimaal drie uur op te laden. De levensduur van de batterij is ongeveer 1-2 dagen bij regelmatig gebruik. Houd er rekening mee dat u het apparaat bij constant gebruik mogelijk moet opladen na vijf uur continu gebruik, aangezien de sonar een behoorlijke hoeveelheid batterij vereist.

Stap 1: Zoek eerst de micro-USB-ingang aan de onderkant van uw apparaat.

Stap 2: Pak vervolgens de micro-USB-stekker en voel de twee metalen stoten. Richt de Micro-USB-stekker zodanig dat de twee metalen hobbels van de sonarsensor af wijzen.

Stap 3: Bij het aansluiten van de micro-USB-stekker in de micro-USB-ingang van de Sunu Band, druk stevig totdat u voelt dat het 'klikt'. U kunt de USB-zijde nu aansluiten op elke USB-voedingsadapter.

Opmerkingen * Sunu Band zal na 15-20 seconden trillen als het correct wordt opgeladen. Als Sunu Band trilt niet wanneer u op de Home-knop drukt nadat deze enkele minuten is aangesloten, zorg ervoor dat de oplaadstekker helemaal is ingestoken. Als u problemen blijft ondervinden bij het opladen van uw Sunu Band, probeer dan een ander USB naar Micro-USB oplaadsnoer of stopcontact te gebruiken, neem contact op met Sunu op hello@sunu.io. Als u problemen ondervindt bij het opladen van uw apparaat.

× Hoe kunnen we je helpen?