Plaatsen in de buurt zoeken met Sunu Band's navigatie-app

De Place Finder-app is een bewegwijzeringstool waarmee u verschillende plaatsen in uw omgeving kunt verkennen en openen. Met deze app en wat er in de buurt is, kunt u verschillende categorieën plaatsen verkennen. Deze omvatten metrostations, restaurants, winkels, cafés, winkelcentra, banken, geldautomaten, enz. U kunt vanuit de mobiele app selecteren van welke categorie plaatsen u meer wilt weten.

Met Plaats Zoeker kunt u kiezen uit de Sunu Band verschillende categorieën plaatsen om je heen en ontvang begeleide, realtime aanwijzingen om de gewenste locatie te bereiken. Begeleiding wordt aangeboden via spraak via uw mobiele apparaat. Het voordeel van deze nieuwe functie ten opzichte van andere GPS-apps is dat we onze omgeving kunnen verkennen met de Sunu Band, precies wetende in welke richting de verschillende plaatsen zich binnen onze omgeving bevinden en waar ze zich bevinden. De combinatie van gesproken aanwijzingen en haptische feedback biedt realtime aanwijzingen die u vertellen in welke richting u moet lopen.  

Zorg ervoor dat u het volgende gereed heeft voordat u de plaatszoeker gebruikt:

  1. Zorg ervoor dat u de. Hebt gekalibreerd Sunu Band, zoals eerder uitgelegd.
  2. Schakel Sunu Voice Service in.
  3. Zorg ervoor dat de GPS-locatie op uw mobiele telefoon is geactiveerd. 
  4. Geef de Sunu-app te allen tijde toestemming om de locatie te openen. De reden hiervoor is dat we de telefoon meestal vergrendeld en in een zak bewaren terwijl we via een headset naar de navigatie-instructies luisteren. Als we lokalisatievergunningen alleen geven wanneer de applicatie in gebruik is, wanneer het scherm is uitgeschakeld, kunnen we de verkenning van de elementen om ons heen niet meer uitvoeren met de Place Finder.

Stap 1: Druk tweemaal op de Home-knop op de Sunu Band om het menu te openen en veeg op het touchpad om de Place Finder-app te selecteren. Dubbeltik vervolgens om Place Finder te openen.

Pro Tip:  Dubbelklik op de navigatieknop om de plaatszoeker direct te openen.

1. Plaatsen in de buurt verkennen:

Je kunt beginnen met het verkennen van plaatsen in de buurt zodra je Finder opent. 

Stap 1: Veeg op het touchpad om tussen de beschikbare categorieën te navigeren. Spraakdienst kan onmiddellijk beginnen met het aankondigen van de namen van plaatsen in de buurt die binnen een bepaalde categorie vallen. 

Stap 2: U kunt plaatsen verkennen door uw onderarm op te heffen, net zoals u zou doen bij het gebruik van het kompas, en door te wijzen in de richting waarin u wilt verkennen. Place Finder identificeert plaatsen die zich binnen een bepaalde afstand / bereik om u heen bevinden. U kunt het bereik aanpassen vanuit de Sunu-app.

2. Navigeren met Place Finder

Om navigatierichtingen naar een interessante plaats te krijgen. 

Stap 1: Dubbeltik op het touchpad om de navigatie te starten. 

Stap 2: Bevestig de selectie door nogmaals dubbel te tikken op het touchpad. U ontvangt audio-instructies naar de bezienswaardigheid.

Stap 3:  Sunu Voice zal eerst een beschrijving of een “stap voor stap” geven van het pad dat we moeten volgen. Breng uw onderarm omhoog, op dezelfde manier als u het kompas gebruikt. Je voelt een constante trilling om aan te geven welk pad je moet volgen.

Stap 4: Tijdens de rondleiding word je mondeling door de straten geleid waar je naartoe moet. Dit is natuurlijk te horen via onze smartphone, dus het is ideaal om een ​​koptelefoon te dragen (bij voorkeur beengeleiding zodat onze oren vrij zijn en we de mondelinge instructies kunnen horen zonder de details van andere geluiden te verliezen die onze oriëntatie kunnen helpen). Hef je onderarm weer op om te weten in welke richting je verder moet gaan. Sunu Band zal continu trillen in de richting waarin we moeten blijven lopen.

Pro Tip: Het is belangrijk om te herkennen en te beseffen dat het niet in een rechte lijn trilt in de richting waarin we gaan, maar in de richting die we moeten nemen om door die verschillende straten te komen. Het verschil tussen navigatie- en verkenningsmodus is dat wanneer we de plaatsen om ons heen verkennen, de armband ons vertelt in welke richting dit element zich in een rechte lijn bevindt, zonder rekening te houden met het pad dat we moeten volgen. In navigatiemodus geeft het vervolgens een routebeschrijving aan, rekening houdend met de straten die we moeten lopen om onze bestemming te bereiken. 

3. Navigatiemodus afsluiten of Finder plaatsen

U kunt de navigatiemodus op elk moment verlaten. Tik en houd uw vinger op het touchpad om af te sluiten. Voice service meldt dat de navigatie is beëindigd. druk de Thuis knop om de Place Finder te verlaten.