Gebruik van de obstakeldetector

Laten we even de tijd nemen om de Navigatieknop. Deze kleine knop bevindt zich het verst verwijderd van de sonarsensor en heeft een gladde textuur. Het is een multifunctionele knop waar u toegang tot kunt krijgen Sunu Band's belangrijke navigatiefuncties zoals de Sonar - Obstacle Detection en de Place Finder, en het dempen van spraakdiensten indien nodig.

I. Activering van de sonar of obstakeldetector

Sunu BandDe sonarsensor kan tijdens gebruik obstakels detecteren die tot 16 voet (5.5 meter afstand) zijn Buitenmodus. Overwegende dat de Binnenmodus werkt het beste bij het adviseren over objecten in uw persoonlijke ruimte (4 meter). De pulsen die u om uw pols voelt, vertellen u hoe ver of dichtbij u een obstakel bent, u voelt intermitterende pulsen wanneer het obstakel zich binnen het bereik (in dezelfde richting) van de sonar bevindt. Vervolgens komen de pulsen vaker voor naarmate je dichter bij het obstakel komt. Ten slotte worden de pulsen constant wanneer je voldoende dicht bij het obstakel bent. U kunt zich voorstellen dat het obstakel of object zich nu binnen uw persoonlijke ruimte bevindt, ongeveer 1.4 voet van u vandaan.

Stap 1: Druk op de Navigatieknop om de sonarsensor te activeren. Je voelt een lange trilling gevolgd door een van beide een or twee pulsen die de huidige sonarmodus aangeven.

Er zijn twee sonarmodi. U kunt tussen de modus schakelen door op het touchpad te vegen.

Binnenmodus (kort bereik): Swipe-in ​​op het touchpad om deze modus te selecteren. Je voelt een pols. Deze modus detecteert obstakels op een afstand van 4 meter en heeft een smal detectiegebied. Het is optimaal voor het navigeren door binnenruimten, het vinden van deuropeningen, hoeken en openingen, het volgen of volgen in een lijn.

Outdoor (lange afstand) modus: Veeg uit op het touchpad om deze modus te selecteren. Je voelt twee pulsen om aan te geven dat deze modus actief is. Deze modus is optimaal voor buitenruimten, aangezien het obstakels detecteert op een afstand tot 16 voet (5.5 meter) en een breed detectiegebied heeft, zult u het handig vinden bij het vinden van wegwijzers, boomtakken, struiken, enz.

Vergeet niet dat u de straal en de gevoeligheid altijd rechtstreeks vanuit de Sunu-app kunt aanpassen.

Druk op de Thuis knop om de sonar- of obstakeldetectie-app te verlaten.

De sonar activeren op nieuwe Sunu-app versie 6.0 doorsturen

Met de nieuwe Sunu-app kunt u gemakkelijker een keuze maken, de obstakeldetectie werkt roterend, dus de eerste veeg activeert de binnenmodus, veeg opnieuw in dezelfde richting om naar over te schakelen Buitenmodus, nu zal een derde veegbeweging zet de obstakeldetectie UIT. De cyclus herhaalt zich elke drie vegen en je kunt teruggaan door simpelweg in de andere richting te vegen.


× Hoe kunnen we je helpen?