Je dragen Sunu Band

Je kunt de dragen Sunu Band aan uw linker- of rechterhand. Gebruikers van witte riet en geleidehonden zouden hun moeten dragen Sunu Band aan de andere kant waarmee zij omgaan met hun mobiliteitshulpmiddel. Om de te dragen Sunu Band:

illustratie die toont hoe te dragen Sunu Band

Stap 1: Zoek de metalen cilinder, de sonarsensor bevindt zich in een van de afgeronde hoeken van de Sunu Band.

Stap 2: Plaats de Sunu Band om uw pols zodat het platte bovenoppervlak, touchpad genaamd, naar boven wijst en de sonar naar binnen of aan dezelfde kant van uw duim wijst. Pas de riem en gesp aan zodat deze stevig om uw pols past.

Opmerkingen* Wees zeker tijdens het gebruik Sunu Band en bij het dragen van hulzen blijft de sonarsensor te allen tijde bloot, anders wordt de nauwkeurigheid van de obstakeldetectie beïnvloed, aangezien de sensor op natuurlijke wijze wordt geblokkeerd door de mouw.

× Hoe kunnen we je helpen?