Wat is Sunu Band?

Het Sunu Band is een smartwatch en elektronische mobiliteits- / navigatiehulp voor blinden en slechtzienden. Sunu Band maakt gebruik van ultrasone (echolocatie) technologie om de omgeving van de gebruiker te detecteren en kan objecten tot 16 ft (5.5 meter) afstand detecteren. Sunu Band levert haptische feedback op de pols van de gebruiker om de nabijheid aan te geven. Het apparaat biedt verschillende niveaus van trillingspulsen wanneer de gebruiker obstakels nadert (of verder weg). De haptische feedback helpt de gebruiker rond obstakels in de omgeving. De Sunu Band wil bewustzijn en perceptie vergroten. uiteindelijk, Sunu Band vermindert ongevallen aan het bovenlichaam en het hoofd en verbetert het zelfvertrouwen. Deze smartwatch is een aanvulling op reizen met de witte stok, blindengeleidehond of andere mobiliteitshulpmiddelen.

Een afbeelding van de Sunu Band met zijn mobiele app
afbeelding van de Sunu Band met zijn mobiele app.

Sunu Band maakt via Bluetooth verbinding met iOS- en Android-smartphones. Met de Sunu-app kunnen gebruikers verschillende functies aanpassen, updates via de cloud ontvangen en toegang krijgen tot verschillende apps. Sunu Band ondersteunt navigatie via Compass App, Place Finder app, Where Am I? Explorer en meer apps.

× Hoe kunnen we je helpen?