Uw kalibreren Sunu Band

Het Sunu Band gebruikt verschillende interne sensoren om zijn positie in de ruimte te weten, evenals in welke hand we het dragen. We kalibreren de Sunu Band om ervoor te zorgen dat de sensoren correct worden gesynchroniseerd en werken voor de toepassing die we willen gebruiken. Kalibreren van de Sunu Band duurt maar een paar minuten. Om ervoor te zorgen dat de sensoren optimaal werken, moet u mogelijk de Sunu Band periodiek of na een apparaatreset of een update.

Stap 1: Open de Sunu-app, selecteer het tabblad Apps en druk eenmaal binnen Sunu Band ijking. Voordat u het kalibratieproces start, moet u de Sunu Band op een vlakke ondergrond. Zorg ervoor dat de riem volledig open is en dat het touchpad naar boven is gericht. 

Stap 2:  Start het kalibratieproces door op de te drukken Start kalibratie knop op de mobiele app. Sunu Voice zal u gedurende het hele proces vragen. 

Stap 3:  Haal de op Sunu Band met één hand, het van het vlakke oppervlak waar het was, optilde en het gebaar van de "oneindige" of een "horizontale 8" begon te maken. Sunu Voice vraagt ​​het percentage van het kalibratieproces. Zorg ervoor dat u de Sunu Banden til het op en neer.
Ga hiermee door totdat Sunu Voice aangeeft dat de kalibratie is voltooid.

Nu zijn we klaar om de navigatie- en locatietoepassingen van de. Te gebruiken Sunu Band.

Was dit bericht nuttig?

× Chat met ons via WhatsApp