Hitta platser i närheten med Sunu Bandnavigationsapp

Place Finder-appen är ett verktyg för att hitta sätt som låter dig utforska och komma åt olika platser som är i närheten. Du kan utforska olika kategorier av platser med den här appen och vad som finns i närheten. Dessa inkluderar tunnelbanestationer, restauranger, butiker, kaféer, köpcentra, banker, bankomater, etc. Du kan välja vilken kategori platser du vill veta om från mobilappen.

Med Place Finder kan du välja från Sunu Band olika kategorier av platser som finns runt dig och får guidade riktlinjer i realtid för att nå önskad plats. Vägledning erbjuds via röst via din mobila enhet. Fördelen med denna nya funktion jämfört med andra GPS-appar är att vi kan utforska vår miljö med hjälp av Sunu Band, att veta exakt i vilken riktning de olika platserna är i våra omgivningar och var de är belägna. Kombinationen av röstmeddelanden och haptisk feedback ger riktningar i realtid som säger vilken riktning du ska gå till.  

Se till att du har följande redo innan du använder platsen Finder:

  1. Se till att du har kalibrerat Sunu Bandsom tidigare förklarats.
  2. Slå på Sunu Voice Service.
  3. Se till att GPS-platsen är aktiverad på din mobiltelefon. 
  4. Låt tillåtelse för Sunu App att komma åt platsen hela tiden. Anledningen till detta är att vi vanligtvis bär telefonen låst och lagrad i en ficka medan vi lyssnar på navigationsinstruktionerna genom ett headset. Om vi ​​bara ger lokaliseringstillstånd när applikationen används, när skärmen är avstängd, kan vi inte längre utföra utforskningen av elementen som finns runt oss med Place Finder.

Steg 1: Tryck två gånger på Hem-knappen på Sunu Band för att öppna menyn och dra på pekplattan för att välja Place Finder-app. Därefter dubbelklickar du för att öppna Place Finder.

Proffstips:  Dubbelklicka på Navigera-knappen för att direkt öppna Place Finder.

1. Utforska närliggande platser:

Du kan börja utforska närliggande platser så snart du öppnar Finder. 

Steg 1: Dra på pekplattan för att navigera mellan tillgängliga kategorier. Rösttjänst kan omedelbart börja tillkännage namnen på närliggande platser som ingår i en viss kategori. 

Steg 2: Du kan utforska platser genom att lyfta underarmen, precis som du skulle göra när du använder kompassen och peka i den riktning du vill utforska. Platsökare kommer att identifiera platser som ligger inom ett visst avstånd / område runt dig. Du kan justera intervallet från Sunu-appen.

2. Navigera med Place Finder

Få navigationsanvisningar till en intressant plats. 

Steg 1: Dubbelklicka på pekplattan för att starta navigering. 

Steg 2: Bekräfta valet genom att dubbelknacka igen på pekplattan. Du kommer att få ljudbeskrivningar till intressanta platser.

Steg 3:  Sunu Voice ger först en beskrivning eller en "steg för steg" av den väg vi måste följa. Lyft underarmen, på samma sätt som du använder kompassen. Du kommer att känna en konstant vibration för att indikera den vägen du ska följa.

Steg 4: Under turnén guidas du muntligt genom gatorna du måste gå till. Naturligtvis hörs detta via vår smartphone, så det perfekta är att bära hörlurar (helst benledning så att våra öron är fria och vi kan höra de muntliga instruktionerna utan att förlora detaljerna i andra ljud som kan hjälpa vår orientering). Lyft upp underarmen igen för att veta i vilken riktning du ska fortsätta. Sunu Band kommer att vibrera kontinuerligt i den riktning som vi måste fortsätta gå.

Proffstips: Det är viktigt att känna igen och vara medveten om att den inte vibrerar i en rak linje mot den riktning som vi går, men i riktningen måste vi ta oss igenom de olika gatorna för att nå den platsen. Skillnaden mellan navigations- och utforskningsläge är att när vi utforskar de platser som finns runt oss berättar armbandet oss i vilken riktning detta element ligger i en rak linje, utan att ta hänsyn till den väg vi måste följa. I navigationsläge indikerar det sedan vägbeskrivningar med hänsyn till gatorna som vi måste gå för att nå vårt mål. 

3. Avsluta navigeringsläge eller platssökare

Du kan lämna navigeringsläget när som helst. För att avsluta, tryck helt enkelt på fingret på pekplattan. Rösttjänsten meddelar att navigeringen har avslutats. tryck på Hemknapp för att lämna Place Finder.