Wat is Sunu Band

Die Sunu Band is 'n mobiliteitshulpmiddel vir blindes en gesiggestremdes wat ontwerp is om hindernisse in die bolyf op te spoor, spesifiek die gebied wat die wit kierie of gidshond van nature mis. Dit kom met 'n Sunu-app vir iOS en Android wat u toegang bied tot verskeie funksies, soos GPS-navigasie, kompas, waar is ek, en ander.

Ontwikkel u onafhanklikheid deur u bewustheid te vergroot en u te adviseer oor hindernisse op 'n hoë vlak as u verbygaan.

Sunu Band vibreer onmiddellik wanneer u 'n voorwerp op pad vind; die vibrasies word meer konstant as jy nader aan die hindernis voor kom. Pulse pas intyds aan om u in kennis te stel van die afstand tussen u en die voorwerp wat opgespoor word.

Sunu Band kom met twee presets, binne en buite; elke voorinstelling help u om hindernisse te omseil, afhangende van die bereik wat u op 'n spesifieke oomblik benodig. Buitendien, Sunu Band stel u in staat om u aan te pas by die plek wat u besoek.

Klik hier om na ons volgende gids voort te gaan Wat is binne die boks?