Hvad er Sunu Band

Sunu Band er et mobilitetshjælpemiddel til blinde og synshandicappede designet til at opdage forhindringer i overkroppen, specifikt det område, som den hvide stok eller førerhund savner af naturen. Den leveres med en Sunu-app til iOS og Android, der giver dig adgang til flere funktioner såsom GPS-navigation, kompas, hvor er jeg og andre.

Udvikler din uafhængighed ved at øge din bevidsthed og rådgive dig om forhindringer på et højt niveau, når du passerer forbi.

Sunu Band vibrerer straks, når man finder et objekt på vej vibrationerne bliver mere konstante, når du kommer tættere på forhindringen foran. Impulser justeres i realtid for at informere dig om afstanden mellem dig og det registrerede objekt.

Sunu Band leveres med to forudindstillinger, indendørs og udendørs; hver forudindstilling hjælper dig med at komme rundt om forhindringer afhængigt af det område, du har brug for på et bestemt tidspunkt. Udover, Sunu Band gør det muligt for dig at tilpasse dig det sted, du besøger.

Klik her for at fortsætte til vores næste guide Hvad er der i æsken.