Wat is Sunu Band

Sunu Band is een mobiliteitshulpmiddel voor blinden en slechtzienden ontworpen om obstakels in het bovenlichaam te detecteren, met name het gebied dat de witte wandelstok of geleidehond van nature mist. Het wordt geleverd met een Sunu-app voor iOS en Android die u toegang geeft tot verschillende functies, zoals GPS-navigatie, kompas, waar ben ik en anderen.

Ontwikkelt uw onafhankelijkheid door uw bewustzijn te vergroten en u te adviseren over obstakels op een hoog niveau terwijl u voorbij komt.

Sunu Band trilt onmiddellijk bij het vinden van een object dat onderweg is; de trillingen worden constanter naarmate je dichter bij het obstakel ervoor komt. De pulsen worden in realtime aangepast om u te informeren over de afstand tussen u en het gedetecteerde object.

Sunu Band wordt geleverd met twee voorinstellingen, binnen en buiten; elke preset helpt je om obstakels te omzeilen, afhankelijk van het bereik dat je op een bepaald moment nodig hebt. Trouwens, Sunu Band stelt u in staat om u aan te passen aan de plaats die u bezoekt.

Klik hier om door te gaan naar onze volgende gids Wat zit er in de doos.