Vad är Sunu Band

Vårt Sunu Band är ett mobilitetshjälpmedel för blinda och synskadade, utformat för att upptäcka överkroppshinder, särskilt det område som den vita käppen eller ledarhunden saknar av naturen. Den levereras med en Sunu-app för iOS och Android som ger dig tillgång till flera funktioner som GPS-navigering, kompass, var är jag och andra.

Utvecklar ditt oberoende genom att öka din medvetenhet och ge dig råd om hinder på hög nivå när du passerar förbi.

Sunu Band vibrerar omedelbart när du hittar ett föremål på väg; vibrationerna blir mer konstanta när du kommer närmare hindret framför. Pulser justeras i realtid för att informera dig om avståndet mellan dig och det upptäckta objektet.

Sunu Band levereras med två förinställningar, inomhus och utomhus; varje förinställning hjälper dig att komma runt hinder beroende på det intervall du behöver vid ett visst ögonblick. Förutom, Sunu Band gör att du kan anpassa dig till den plats du besöker.

Klicka här för att fortsätta till vår nästa guide Vad finns i lådan.